Skip to main content
Teknikkutvikling med Equitess
Ønsker du å utvikle de tekniske egenskapene hos deg som rytter? Vite mer om hvordan ditt individuelle bevegelsesmønster påvirker deg og hesten? Tilpasse og justere gamle vaner, som igjen kan bidra til å forebygge skader og øke din og hestens ytelse i sporten og i hverdagen?
Delta på teknikkutvikling med Equitess, Therese som er Trener 1 fra NRYF og har Modul 1 trener fra RIB grunder og veterinær Maria Terese Engell.
Fredag 3 nov klokken 18.00-21:00 i Ørstahallen. Max 15 plasser. Du får trene på de tekniske utfordringene vi har som rytter. Du får konkrete øvelser som hjelper på sits og effektivitet i ridningen. Det blir gitt individuell gjennomgang av øvelsene du trenger for å gradvis finjustere kroppens respons slik at samspillet med hesten bedres. NB, for denne biten treng dykk ein gymball.
For dei som har vore på denne teorien før kan ein denne gong være med på ein del to lørdag der det er fleir og meir praktiske øvelsar som blir videreutvikling av øvelsene frå del 1.
Priser:
600,- kr ØRKK medlem
650,- kr ikkje medlem
For barn under 14år som deltar: Foreldre må gjerne følge teorien på ettermiddagen, kostnadsfritt.
Teori lørdag
Varighet 1.5t
350kr for medlem av ørkk.
400kr for ikkje medlem.
Lørdag og Søndag er der 8 plasser for individuell trening og gjennomgang av øvelsene fra fredag, for å gradvis finjustere kroppens balansestrategi for å komme i samspill med hesten.
Pris varighet 30min:
350,- for medlem i ØRKK
400,- for ikkje medlem
Pris varighet 45min:
450,- for medlem i ØRKK
550,- for ikkje medlem
Betaling vippses til #718144
Bindande påmelding til Trine Funderud på pm eller 97130432
Førstemann til mølla🙌🏻
Påmeldingsfrist 15. Oktober.
Velkommen til nok eit spennande og utviklande kurs

Leave a Reply