Skip to main content
Vi gjentar suksessen og har fått Therese Carlson Sellevoll tilbake til Ørsta for ridetimer 30. 31. Mai og 1. Juni.
Denne gangen blir det ridetimer på ettermiddag tirsdag, onsdag og kanskje torsdag om hallen er ledig. Therese ønsker etter erfaring fra sist at ein har 45 min ridetime slik at ein kan ha ei lita økt på ball først eller under timen for å finjustere sits eller ri øvelser på ball.
Info om Therese og treninga:
Ønsker du å utvikle de tekniske egenskapene hos deg som rytter? Vite mer om hvordan ditt individuelle bevegelsesmønster påvirker deg og hesten? Tilpasse og justere gamle vaner, som igjen kan bidra til å forebygge skader og øke din og hestens ytelse i sporten og i hverdagen?
Delta på teknikkutvikling med Equitess, Therese som er Trener 1 fra NRYF og har Modul 2 trener fra RIB grunder og veterinær Maria Terese Engell.
Det blir satt opp teoridel ein av dagane om det er interesse for det. Du får trene på de tekniske utfordringene vi har som rytter. Du får konkrete øvelser som hjelper på sits og effektivitet i ridningen. Det blir gitt individuell gjennomgang av øvelsene du trenger for å gradvis finjustere kroppens respons slik at samspillet med hesten bedres. NB, for denne biten treng dykk ein gymball.
Tirsdag og onsdag (torsdag) er det individuell trening med eller uten hest og gjennomgang av øvelsene i ridehallen, som du trenger for å gradvis finjustere kroppens balansestrategi for å komme i samspill med hesten.
Priser:
Ridetime varighet 45min:
450,- for medlem i ØRKK
500,- for ikkje medlem
Teoridel
600,- kr ØRKK medlem
650,- kr ikkje medlem
For barn under 14år som deltar: Foreldre må gjerne følge teorien, kostnadsfritt
Anleggsleige per dag dersom ikkje løyst halleige:
100,- medlemmar.
150,- ikkje medlemmar.
Betaling vippses til #718144
Innen 20. Mai.
Bindande påmelding til Trine Funderud på pm eller på 97130432
Treninga passer for alle

Leave a Reply