Skip to main content

Ønsker du å utvikle de tekniske egenskapene hos deg som rytter? Vite mer om hvordan ditt individuelle bevegelsesmønster påvirker deg og hesten? Tilpasse og justere gamle vaner, som igjen kan bidra til å forebygge skader og øke din og hestens ytelse i sporten og i hverdagen?

Delta på teknikkutvikling med Equitess, Therese som er Trener 1 fra NRYF og har Modul 1 trener fra RIB grunder og veterinær Maria Terese Engell.

Fredag 24.mars klokken 18.00-21:00 i Ørstahallen. Max 15 plasser. Du får trene på de tekniske utfordringene vi har som rytter. Du får konkrete øvelser som hjelper på sits og effektivitet i ridningen. Det blir gitt individuell gjennomgang av øvelsene du trenger for å gradvis finjustere kroppens respons slik at samspillet med hesten bedres. NB, for denne biten treng dykk ein gymball. Det kommer mer informasjon under «diskusjoner».

Priser: 

600,- kr ØRKK medlem

650,- kr ikkje medlem

For barn under 14år som deltar: Foreldre må gjerne følge teorien på ettermiddagen, kostnadsfritt

Lørdag og Søndag er der 8 plasser for individuell trening og gjennomgang av øvelsene fra fredag i ridehallen, som du trenger for å gradvis finjustere kroppens balansestrategi for å komme i samspill med hesten.

Pris varighet 30min:

350,- for medlem i ØRKK

400,- for ikkje medlem

Pris varighet 45min:

450,- for medlem i ØRKK

550,- for ikkje medlem

Betaling vippses til #718144

Bindande påmelding i eige innlegg her

Førstemann til mølla🙌🏻

Leave a Reply